dimarts, 20 d’abril del 2010

'Batman Barcelona: El Cavaller del Drac', Mark Waid i Diego Olmos

Batman Barcelona: El Cavaller del Drac
Batman Barcelona: El Caballero del Dragón
Mark Waid (guió) i Diego Olmos (dibuix)
Editorial: Estrella Polar / Planeta DeAgostini
Col·lecció: Comic Books
Edat: A partir de 14 anys
48 pàgines
ISBN: 9788492671731 (cat.)
ISBN: 9788467479645 (cast.)

El cèlebre home ratpenat, Batman, abandona momentàniament la ciutat de Gotham City per traslladar-se a Barcelona. El superheroï viatja fins a la ciutat catalana amb l’objectiu d’agafar a un dels seus enemics més ferotges: Killer Croc, un home sense ànima que creu que és la reencarnació del drac de la llegenda de Sant Jordi i que es dedica a matar a persones innocents.

Per aquesta edició de luxe, s’ha comptat amb el reconegut Jim Lee, que ha estat el creador de la portada, on podem veure a Batman amb el Temple de la Sagrada Família de fons. Durant el transcurs de la història, el lector visitarà altres espais emblemàtics de la ciutat, com la platja amb la Torre Mapfre i l’Hotel Arts, la Casa Batlló, Montjuïc, la Gran Via o Les Rambles en plena diada de Sant Jordi.

Cal avisar als fans de l’alter ego de Bruce Wayne que en aquesta ocasió el guió no és el millor de l’obra gràfica, ja que pràcticament només es dedica a repassar la llegenda de Sant Jordi o algunes obres de Gaudí (potser més interessant pels turistes que pels propis barcelonins). No obstant, la gran noticia de que un dels superheroïs més importants a nivel mundial visiti Barcelona, és molt important i per això segur que aquest llibre será una peça de col·leccionista.

Patricia Tena

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada