dimecres, 10 de febrer del 2010

'Pocoyo: És hora de jugar!', Zinkia

Pocoyo: És hora de jugar!
Zinkia

Editorial Estrella Polar
Trad. Mercè Ubach
De 0 a 4 anys
10 pàgines
ISBN: 978-84-92790-66-1

Sens dubte Pocoyó és una de les estrelles infantils per excel·lència. En aquest llibre, el nen amb vestit i gorra blava i els seus inseparables amics ensenyen als nens de preescolar alguns jocs: endevinar les formes dels objectes, fer ganyotes davant d’un mirall o a fet i amagar, entre d’altres.

Les pàgines del llibre són dures i molt resistents, ideals per a que els més petits de la casa les puguin manipular sense por a fer-les malbé. Un dels aspectes més positius de l’edició és que incorpora un parell de textures diferents (per les bombolles i el mirall) i algunes sorpreses que deixaran bocabadats als infants: solapes que s’aixequen i apareix un una nova il·lustració, imatges emergents, etc.

El llibre està dirigit a nens de fins a cinc anys. Els més petits s’ho passaran bé jugant i obrint les finestres i solapes, però necessitaran l’ajuda d'un adult per a que els llegeixi el poc text que incorpora el llibre. D’altra banda, aquells nens que ja estan aprenent a llegir, podran posar en pràctica aquest hàbit tan saludable al mateix temps que segueixen explorant el món que els envolta. El llibre està disponible en català i en castellà.

Patricia Tena

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada