dissabte, 30 de gener del 2010

'Planet 51', Diversos autors

Planet 51
Diversos autors
Editorial Estrella Polar
Col·lecció: Juga i imagina
1ª edició, octubre de 2009
A partir de 6 anys
12 pàgines
ISBN: 978-84-92671-04-5

L’astronauta nordamericà Charles Baker ha aterrat accidentalment a Planet 51, una galaxia habitada per uns éssers de color verd amb aspecte alienígena. Però en aquesta societat, l’únic que té l’aparença d’un extraterrestre és el propi Charles, ja que és l’únic ésser humà. El protagonista comptarà amb l’ajuda d’un esbojarrat grup de nadius del planeta per poder tornar a la seva nau i volar de nou cap al planeta Terra.

Aquesta és la història de Planet 51, una pel·licula d’animació ideada i dirigida per cineastes espanyols que es va estrenar als nostres cinemes fa un parell de mesos. Però aquest llibre no reprodueix la història que ja vam veure a la gran pantalla, sinó que dedica les seves pàgines únicament a descriure en unes poques línies a cadascún dels personatges. D’aquesta manera, coneixerem al Chuck, l’astronauta; Lem, el noi que ajudarà al Chuck a tornar a casa; Skiff, un habitant de Planet 51 obsessionat amb els alienígenes; Neera, la companya d’institut del Lem i eterna enamorada d’ell; i el general Grawl, un militar molt seriós que té com objectiu protegir el seu planeta d’invasions extraterrestres.

L’atractiu d’aquest llibre és que és magnètic i incorpora 8 imants amb la imatge d’alguns dels protagonistes, per a què els nens s’entretinguin enganxant-los i canviant-los de paisatge i d’acció segons la seva imaginació.

Patricia Tena

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada