dimecres, 22 de desembre del 2010

'Hello Kitty: Diari de moda', Yuko Yumaguchi

Hello Kitty: Diari de moda
Yuko Yumaguchi
Editorial: Estrella Polar
Edat: A partir de 7 anys
189 pàgines
ISBN 9788499322636


La gateta Hello Kitty és un personatge que mai passa de moda i que agrada tant a nenes petites com a noies més grans. Com que s’ha convertit en tot un icone, ara també ens presenta el seu Diari de moda, pensat per a que les noies més joves comencin a aprendre trucs sobre moda i bellesa de la mà d’aquest simpàtic personatge.

El llibre està ple d’il·lustracions amb molt color on la Hello Kitty dóna lliçons sobre els bàsics que no poden faltar a cap armari (uns texans, un vestit de festa, unes botes d’aigua), consells a l’hora d’anar a comprar, professions relacionades amb l’àmbit de la moda (dissenyadora, periodista de moda, model, fotògrafa, etc) o breus recorreguts per ciutats amb estil (Nova York, Londres, París, Tòquio), etc.

El diari de la Hello Kitty està pensat per a que les joves lectores també el facin seu, i per aquest motiu, trobaran molts espais on elles poden escriure les seves pròpies anotacions sobre tot el que han après. Les il·lustracions són molt maques, divertides i modernes i a cada página les nenes trobaran tot un món ple de colors i glamour que, de ben segur, els encantarà. Pràcticament una guia de moda imprescindible per a les nenes d’avui dia.

Patricia Tena

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada